Tuincentrum

Groenrijk is een hoogstaand tuincentrum, met filialen op verschillende plekken in Nederland. Onze locatie in Nieuwegein is goed te bereiken vanuit de volgende plaatsnamen. Klik op jouw dichtsbijzijnde locatie om meer te weten te komen!

Binnen ons tuincentrum vind je een ruim en kwalitatief aanbod aan verschillende productsoorten. Afwisselend van kamerplanten tot tuingereedschap en alles daar tussenin. Wij putten ons bestaan uit het inspireren, motiveren en helpen van onze klanten. 6 dagen in de week staan wij dan ook met plezier klaar om bezoekers te voorzien van de hulp die zij nodig hebben. Persoonlijk en op maat. Daarnaast doen wij ons uiterste best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn onze tuincentra:

  • Rolstoelvriendelijk;
  • Voorzien van een gratis parkeerplaats;
  • Voorzien van een koffiehoek met heerlijke koffie;
  • Kindvriendelijk.

Kom ook onze sfeer proeven in één van onze filialen, en schaf als het bevalt een exclusieve klantenkaart aan! Met deze pas wordt u voorzien van unieke extra’s zoals workshops, gratis producten, de nieuwste producten, een nieuwsbrief en meer. Smaakt dit nu naar meer en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gauw welk filiaal zich bij jou in de buurt bevindt en kom eens langs!

Bezoek ons tuincentrum