GroenRijk Nieuwegein - Dé bestemming voor tuin- en woonplezier

Bij GroenRijk Nieuwegein gaat tuin- en woonplezier hand in hand. Ons tuincentrum is al jarenlang een vertrouwde naam in Nieuwegein en omgeving. We zijn toegewijd aan het brengen van groen in jouw leven en bieden een inspirerende omgeving waar je alles vindt wat je nodig hebt voor binnen en buiten.

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van advies op maat. Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde expert, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw groene projecten.

Bezoek ons tuincentrum

GroenRijk Nieuwegein ligt op 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Waarom kiezen voor GroenRijk Nieuwegein?

Binnen ons tuincentrum vind je een ruim en kwalitatief aanbod aan verschillende productsoorten. Afwisselend van tuinplanten tot binnenpotterie en alles daar tussenin. Wij putten ons bestaan uit het inspireren, motiveren en helpen van onze klanten. 6 dagen in de week staan wij dan ook met plezier klaar om bezoekers te voorzien van de hulp die zij nodig hebben. Persoonlijk en op maat. Daarnaast doen wij ons uiterste best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is ons tuincentra:

  • Rolstoelvriendelijk;
  • Voorzien van een gratis parkeerplaats;
  • Voorzien van een koffiehoek met heerlijke koffie;
  • Kindvriendelijk.

Ontdek onze kamerplanten - Groen voor binnen

Breng leven in jouw interieur met onze prachtige kamerplanten. Ontdek planten die niet alleen schoonheid brengen, maar ook de luchtkwaliteit verbeteren. Kom langs om assortiment kamerplanten te zien!

Tuingereedschap en benodigdheden - Maak jouw tuin tijdloos mooi

Elke tuinklus begint met het juiste gereedschap. Bij ons vind je hoogwaardig tuingereedschap en benodigdheden om jouw tuin in topvorm te houden.

 

Droogbloemen - Natuurlijke schoonheid die blijft

Droogbloemen zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Ontdek hoe je blijvende decoraties en bloemstukken kunt maken met onze selectie gedroogde bloemen.

Frisdrankvoordeel - Verfrissing binnen handbereik

Of je nu een frisdrankliefhebber bent of op zoek bent naar gezonde sappen, wij hebben het allemaal. Kom naar de winkel voor onze actuele aanbiedingen en ontdek jouw favoriete drankjes!

Vuurwerk - Laat de feestelijkheden beginnen

Vier speciale momenten met een knal! Bekijk ons indrukwekkende vuurwerkassortiment en geef jouw vieringen een extra dimensie.

 

Bezoek GroenRijk Baars in Nieuwegein

Zet de eerste stap naar een groener leven en een mooier huis door ons tuincentrum in Nieuwegein te bezoeken. Bij GroenRijk Nieuwegein wacht een wereld vol tuin- en woonplezier op je. Kom langs, laat je inspireren en ontdek onze uitgebreide collecties kamerplanten, tuingereedschap, droogbloemen, frisdrankvoordeel en vuurwerk. Ons deskundige team staat klaar om je te verwelkomen en te assisteren. Bezoek ons tuincentrum vandaag nog en laat jouw groene avontuur beginnen!

Bezoek ons tuincentrum