WaterRijk

In ons GroenRijk tuincentrum vindt u ook alles voor uw vijver. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar. Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij u graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten.

Heeft u al een vijver, maar heeft u er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven u advies. 

Op de afdeling WaterRijk bij Groenrijk Nieuwegein (Baars) vindt u producten van de merken Oase, Ubbink, Velda, Hozelock, Sanikoi koivoer en medicijnen.

 

A selection of WaterRijk

 • Velda Pond Guard Shuffle

  Velda Pond Guard Shuffle

  De Pond Guard Shuffle beschermt uw vijvervissen tegen reigers en katten met een felle lichtflits en indringende roofdiergeluiden, inclusief een voor mensen onhoorbaar ultrasoon geluid.

  Door deze unieke Pond Guard Shuffle bij de vijverrand te installeren, brengt u een directe vluchtreactie teweeg, die voorkomt dat reigers en katten de vijver benaderen en daarmee uw kostbare vissen tot het laatste exemplaar uit de vijver vangen
  Nu met 3 verschillende afschrik geluiden, inclusief ultrasoon geluid!
  Bewegingsdetector onder een hoek van 180° en binnen een bereik van 25 meter. 

  Velda
  Van 159,00
  109,00