WaterRijk

In ons GroenRijk tuincentrum vindt u ook alles voor uw vijver. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar. Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij u graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten.

Heeft u al een vijver, maar heeft u er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven u advies. 

Op de afdeling WaterRijk bij Groenrijk Nieuwegein (Baars) vindt u producten van de merken Oase, Ubbink, Velda, Hozelock, Sanikoi koivoer en medicijnen.

 

Producten van WaterRijk

 • Velda Pond Guard Shuffle

  Velda Pond Guard Shuffle

  De Pond Guard Shuffle beschermt uw vijvervissen tegen reigers en katten met een felle lichtflits en indringende roofdiergeluiden, inclusief een voor mensen onhoorbaar ultrasoon geluid.

  Door deze unieke Pond Guard Shuffle bij de vijverrand te installeren, brengt u een directe vluchtreactie teweeg, die voorkomt dat reigers en katten de vijver benaderen en daarmee uw kostbare vissen tot het laatste exemplaar uit de vijver vangen
  Nu met 3 verschillende afschrik geluiden, inclusief ultrasoon geluid!
  Bewegingsdetector onder een hoek van 180° en binnen een bereik van 25 meter. 

  Velda
  Van 159,00
  109,00
 • Velda fish feeder basic

  Velda fish feeder basic

  Eenvoudig programmeren
  De Fish Feeder Basic is speciaal ontwikkeld om tot 8 keer per etmaal en in gewenste hoeveelheden de voeding van vissen te verzorgen; de hoeveelheid en frequentie zijn eenvoudig digitaal te programmeren. Zeker voor de liefhebbers van koi is een uitgekiende voedering van deze vissen van belang voor het verkrijgen van een optimale groei en  kleurpatroon. Omdat al het voer wordt gegeten, raakt het vijvermilieu niet overbelast en de vissen blijven gezond.

  Voor pelletvoer van 3 tot 6 mm
  Deze automatische voederhulp wordt geleverd met een wormschroef die speciaal is ontwikkeld voor korrel- en pelletvoer met een diameter van 3 tot 6 mm. Door het ingenieuze ontwerp van de voedercontainer en het voermechanisme blijft het voer droog en smetvrij.

   

  Digitale programmering van voerfrequentie en -hoeveelheid

  • Verzorgt volledig de voeding van uw vissen
  • Ideaal voor het voederen tijdens de vakantieperioden
  • Zorgt voor een optimale groei

  De container heeft een inhoud van 2,5 liter.

  Velda
  Van 149,00
  119,00