Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Barbecue's

Een barbecue kopen? Of accessoires voor u barbecue? In ons tuincentrum vindt u het complete assortiment Weber barbecues en barbecueaccessoires: Houtskoolbarbecues, gasbarbecues en elektrische barbecues. Wat voor barbecue past het beste bij u? Een barbecue die gemakkelijk mee te nemen is naar het park, een complete buitenkeuken van alle gemakken voorzien of een mooie tussenmaat. Kom langs in ons tuincentrum dan vertellen wij  u graag meer over de barbecues. 

In ons assortiment vind u veel Weber producten omdat wij achter de hoogstaande kwaliteit staan van deze leverancier. Bij Weber staan design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden is een garantie van 5 jaargeen enkel probleem want de barbecues hebben een hele lange levensduur! In 1952 werd de eerste kogelvormige Weber barbecue geboren, vanaf dat moment zijn de barbecues en accessoires alleen maar beter geworden. Genieten zult u zeker van de nieuwste accessoires en BBQ's van Weber met de hipste kleuren en designs!

Kortom, bent u opzoek naar barbeque's en toebehoren in de regio Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht? Kom dan naar GroenRijk Nieuwegein (Baars), wij helpen u graag verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment